BEL 072 53 16 181

Dutch Promo Bags nieuwsbrief (15-02-2016)

19 februari 2016
Dutch Promo Bags nieuwsbrief (15-02-2016)

Geachte relatie,

Afgelopen week hebben wij met trots ons opnieuw aan u voorgesteld.
Het was voor ons een week met zeer veel positieve reacties en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Heeft u dit allemaal nou onverhoopt gemist, bezoek onze website dan nog even voor een quick-look! www.dutchpromobags.nl

De afgelopen anderhalve maand is er veel veranderd met betrekking tot de uitgifte van gratis draagtassen. Draagtassen waar plastic in verwerkt zit mogen zoals u weet niet meer gratis meegegeven worden bij een transactie aan de kassa.

Wij hebben wat tips voor u verzameld waar u wellicht niet vanaf wist en misschien wel wat aan heeft om te bepalen hoe u er mee wilt omgaan.

Wist u bijvoorbeeld dat u zelf bepaalt welk bedrag u rekent aan de kassa voor een plastic draagtas? Dit mag al vanaf één cent namelijk.

Wist u ook dat het uitdelen van plastic draagtassen als reclame niet verboden is? Zolang dit maar niet gelijktijdig gebeurt met een verkooptransactie.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe u met het gebruik kan omgaan, want vergeet niet “een draagtas met uw logo en pay-off erop in een winkelstraat is voor u goede reclame!

Wij staan telefonisch of via de mail voor u klaar om uw vragen omtrent het gebruik te beantwoorden en uiteraard zijn wij er ook om u van een zeer scherp voorstel te voorzien als u op zoek bent naar nieuwe draagtassen.