BEL 072 53 16 181

Bereikbaar tijdens de vakantie

8 augustus 2016
Bereikbaar tijdens de vakantie

Fijne vakantie!

Ook tijdens de vakantie periode kunt u ons dagelijks bereiken voor aanvragen en informatie. Of het nu is voor een vraag of een bestelling, het team van Dutch Promo Bags staat de gehele vakantie periode voor u klaar. Gaat uw voorraad tassen sneller tijdens de zomer dan verwacht en wilt u nieuwe bestellen en/of tijdelijk wat onbedrukte tassen hebben? Laat het ons dan weten en wij helpen u dan graag.

Uit ervaring weten wij dat door de zomerdrukte de verpakkingsmaterialen extra hard gaan. Heeft u nog voldoende voorraad?

Heeft u onvoldoende voorraad of wenst u informatie over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Zijn de tassen toch sneller op gegaan dan verwacht? Wij kunnen u binnen twee weken voorzien van bedrukte draagtassen of binnen één werkdag van onbedrukte draagtassen. Laat het ons weten als er nood aan de man is en we zorgen samen voor een oplossing.

 

Vooruit kijken.

Daarnaast is de zomer het ideale moment om al vooruit te gaan kijken naar de winter periode. Immers is de gemiddelde levertijd van producten twee tot drie maanden en wilt u daar niet te laat mee zijn en zonder zitten als de feestdagen aanbreken. Heeft u genoeg om deze maanden door te komen of wilt u kijken naar een alternatief voor papier in verband met de vele natte dagen? Wij kunnen u voorzien van het juiste advies.

Ook zijn de feestdagen natuurlijk een ideale gelegenheid om een extra tas uit te geven naast uw standaard tas. Hiervoor hebben wij diverse leuke opties in ons assortiment welke wij graag met u bespreken. Om hier op tijd mee te beginnen en dus ook op tijd voorzien te zijn van deze tassen is het aan te raden daar nu alvast mee te starten, zodat u niet te laat bent met het bestellen.

Team Dutch Promo Bags