BEL 072 53 16 181

Even voorstellen: Ufuk, onze nieuwe stagiair

13 oktober 2016
Even voorstellen: Ufuk, onze nieuwe stagiair

Even voorstellen. Wie is Ufuk?

Ik ben 19 jaar, kom uit Heerhugowaard en zit op het ROC Horizon College te Heerhugowaard.
Ben bezig met de opleiding ‘’Commercieel Medewerker Binnendienst’’ Niveau 3 en zit in het 2e leerjaar (examenjaar). Momenteel ga ik 2 dagen naar school en loop 3 dagen stage bij ‘’Dutch Promo Bags’’ Ben buiten school veel bezig met het werken in de horeca en veel bezig met voetbal.
Ik ben iemand die het met iedereen goed kan hebben, ongeacht wat je kleur, afkomst of religie is.
Als jij respect hebt voor mij, heb ik respect voor jou.

 

Wat doe je naast hard studeren?

Werken in de horeca, naast het werken veel voetballen. Als ik meer vrije tijd heb vind ik het leuk om naar de bios te gaan of een potje FIFA te spelen.

 

Welke opleiding volg je?

Ik doe de opleiding ‘’Commercieel Medewerker Binnendienst’’ niveau 3 en zit in het 2e leerjaar (examenjaar)

 

Wat wil je leren tijdens je stage bij Dutch Promo Bags?

Hoe ik een professionele ‘’Commerciële Medewerker Binnendienst’’ kan worden.
Zoals het cold calling, hoe je potentiële klanten benadert, hoe je de klant beter te woord kan staan.

 

Wat wil je later worden?

Mijn eerste optie is professionele voetballer, mijn tweede optie is misschien kapper.
Ik weet dat dit heel iets anders is dan waarmee ik nu bezig ben.

 

Wil je zelf nog wat vertellen?

Voor de studenten die net als mij in de commerciële richting zitten, raad ik Dutch Promo Bags aan want de organisatie heeft meer dan 30 jaar ervaring, je kunt met elke vraag terecht komen en zal iedere keer op een vriendelijke manier te woord worden gestaan door de top collega’s die bij de organisatie werken. Ik heb gemerkt dat de organisatie me echt verder wil helpen uitbreiden tot het uiterste niveau en daarom ben ik echt tevreden met Dutch Promo Bags.