BEL 072 53 16 181

Even voorstellen: Brandon, onze nieuwe stagiair

14 oktober 2016
Even voorstellen: Brandon, onze nieuwe stagiair

Even voorstellen. Wie is Brandon?

Mijn naam is Brandon. Ik ben 18 jaar en woon in Heerhugowaard. Ik zit op Horizon College Heerhugowaard. Ik volg hier de opleiding commercieel medewerker binnendienst. En ik loop nu stage bij Dutch Promo Bags.

Wat doe je naast hard studeren?

Naast de studie werk ik bij een restaurant in de keuken als keukenhulp of in de bediening en vind ik het leuk om te voetballen. Als ik daarnaast nog tijd heb vind ik het ook leuk om te gamen of series te kijken.

Welke opleiding volg je?

Ik doe de opleiding commercieel medewerker op Horizon College Heerhugowaard. Deze periode  loop ik  3 dagen stage en ga ik 2 dagen naar school. De periode van stage eindigt in februari. Dit is ook het laatste jaar van de opleiding. Ik hoop de opleiding versnelt af te ronden in april.

Wat wil je leren tijdens je stage bij Dutch Promo Bags?

Hoe het commerciële vak wordt uitgevoerd en hoe ik dat zelf kan toepassen in de praktijk. Ook wil ik leren hoe je met klanten moet omgaan en hoe je moet praten aan de telefoon tijdens cold calling.

Wat wil je later worden?

Ik weet nog niet precies wat ik wil worden later. Wel heb ik een doel om een HBO opleiding te behalen. De opleiding die ik tot nu toe het meest geïnteresseerd in ben is Kunst & Economie. Met deze opleiding kan je na het eerste jaar alle kanten op, daarom spreek mij dit aan.

Wil je zelf nog wat vertellen?

Ik hoop mijn opleiding af te ronden in april en een goede stage te lopen bij Dutch Promo Bags. Ik heb het gevoel dat dit bij Dutch Promo Bags mogelijk is. Iedereen wilt je graag helpen met problemen en je leert veel over het commerciële vak.