Milieuvriendelijke tassen

Bij een milieuvriendelijke tas wordt er gedacht aan de: Katoenen tas en de Canvas tas. Deze milieuvriendelijke tassen zijn met de laatste jaren steeds populairder geworden.Veel jongeren gebruiken deze tas vaak om te shoppen of als mode item. Zo komt uw logo mooi te tevoorschijn . Vooral de tote bag is erg in trek bij de jongere generatie. De milieuvriendelijke tas heeft namelijk een stoere en hippe uitstraling.

Een milieuvriendelijk alternatief voor de papieren tas is de ZERO TREE tas.
Deze tas bestaat uit gerecycled papier, verwerkt met een andere milieuvriendelijke stof. Met uw logo er op heeft u een duurzame uitstraling.
Er zijn verschillende stoffen die hiervoor worden gebruikt zoals: jeans stof, stro, bananenblad, gerecycled stropapier en gras papier.
Doordat deze tas uit gerecyclede materialen of milieuvriendelijke materialen bestaat wordt deze gezien als een zeer duurzame tas.


Ook de jute tas is een zeer milieuvriendelijke optie.
De jute tas is gemaakt van lange, zachte, glanzende, plantaardige bastvezel die tot ruwe, sterke draden wordt gesponnen.
Onder de milieuvriendelijke tassen wordt na de katoenen tas de jute tas het meeste verkocht.
De jute tas wordt vaak gebruikt voor zwaardere artikelen zoals boodschappen. De tas wordt ook vaak gebruikt bij luxe zaken en verfwinkels.

De vilten tas is een zeer luxe optie onder de milieuvriendelijke tassen. Vilt is een 100% zuiver materiaal en is dus volledig recyclebaar.
De milieuvriendelijke vilten tas heeft een zeer nette uitstraling. De milieuvriendelijke vilten tas kan ook bedrukt worden.
De vilten tas wordt vaak bij luxe producten ingezet en heeft veel draagkracht.
De vilten tas is gemakkelijk te sluiten door de drukknoop die op de tas bevestigd zit.

Ā 

Ā 

Terug naar blog