BEL 072 53 16 181

overons_head

Draagtassen

 

Draagtassen zijn te verkrijgen in diverse formaten, materialen en uitvoeringen.

Draagtassen zijn uitermate geschikt om reclame te maken voor uw bedrijf.

Daarnaast is het een service artikel om uw verkochte goederen in mee te geven of een ideaal middel om bij promotie activiteiten op de beurs of bijvoorbeeld in de winkelstraat mee te geven.

Elk bedrijf verdient zijn eigen unieke tas met eigen unieke opdruk die op maat gemaakt is en wij van Dutch Promo Bags helpen u daar graag bij.

Zoekt u een luxe draagtas die opvalt in het straatbeeld of wilt u juist een herbruikbare tas die vaker gebruikt wordt? Wij hebben hiervoor diverse mogelijkheden die we met u kunnen bespreken.

Ook voor ecologische draagtassen kunt u bij ons terecht. Wij bieden een breed assortiment aan die volledig naar eigen voorkeur is te ontwerpen en bedrukken. Katoenen en canvas tassen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om hiermee uw bedrijf als verantwoorde ondernemer neer te zetten, maar ook Non Woven tassen zijn hier zeer geschikt voor.

Herbruikbare tassen zoals de shop-in-bags kunnen wij maken van polyester en Non Woven materiaal, maar ook de luxe vilten en jute draagtassen die ook ecologisch zijn hebben wij in ons assortiment.

Zoekt u grote tassen dan is de PP Woven Shopper een ideale draagtas en deze is uitermate geschikt voor hergebruik van o.a. de dagelijkse boodschappen.

Wanneer u op zoek bent naar leuke rugtassen, handige koeltassen die met veel mogelijkheden zijn uit te voeren of hele speciale tassen van 100% ecologisch materiaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Grote aantallen draagtassen bestellen?

Zoekt u naar goedkopere opties voor grote afname dan kunt u bij ons ook terecht voor plastic en papieren draagtassen. Wij leveren uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs en staan voor snelle leveringen.
Ook deze tassen zijn volledig naar wens te bedrukken en te ontwerpen.
Plastic tassen met lussen of uitgestanst handvat.

Papieren tassen met platte lus of gedraaid koord en bedrukking op bruin ongebleekt kraft papier of wit kraft papier. Voor de luxere papieren draagtassen hebben wij diverse mogelijkheden voor de uitvoeringen. Katoenen koorden of PP koorden, met satijnen lint, mat of glans gelamineerd en diverse manieren om de bedrukking op de tas te zetten door uv-print, hot stamp, reliëf bedrukking en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dutch Promo Bags kan naast alle mogelijkheden ook voorzien in vele andere verpakkingstoepassingen. Zo leveren wij bijvoorbeeld broodzakken voor bakkerijen en vleeswarenzakjes voor slagerijen.

Voor de webshops hebben wij diverse verzendverpakkingen vanuit ons standaard assortiment of naar eigen ontwerp. Ook hebben wij cadeaupapier en vloeipapier om uw producten in te verpakken. Voor kledingwinkels hebben wij kledinghoezen van diverse materialen.

Voor evenementen, zoals hardloopwedstrijden hebben wij onder andere afzetlint, rugnummers en plastic vellen in diverse formaten.

Alles kunnen wij bedrukken. Dit doen wij met flexodruk of zeefdruk en kunnen wij al leveren met hele korte en lange levertijden.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos bij ons en geen vraag is ons te gek.

Neem contact met ons op voor al uw vragen, welke wij snel zullen beantwoorden.