Uw partner in bedrukte draagtassen

Het enthousiaste team van Dutch Promo Bags is ervaren in het adviseren, produceren, bedrukken en leveren van alle soorten en maten draagtassen. Onze missie is het succesvol promoten van bedrijven door het professioneel visueel maken van hun beeldmerk. Draagtassen zijn veel gebruikte dragers van logo’s en promoties.

We denken daarin mee met onze klanten door te adviseren welke draagtas het meest geschikt is voor allerlei doeleinden. Van luxe tassen voor juweliers tot basic draagtassen. Voor elke toepassing hebben we de ideale draagtas en verzorgen we een fraaie bedrukking.

Ons assortiment is breed en bestaat uit papieren tassen, plastic tassen, woven of non-woven tassen, katoenen tassen, linnen tassen, ecologische tassen, milieuvriendelijke tassen en nog veel meer.

Naast draagtassen bieden we ook verpakkingsmaterialen, zoals wijnflesverpakkingen, kledinghoezen, decoratief pakpapier, linten en strikken.

Kijk in onze webshop voor inspiratie en bestel online fraaie verpakkingsmaterialen. Goedkoop en snel in huis direct uit onze voorraad.

Als u advies nodig heeft omtrent de juiste keuze van draagtassen of het verzorgen van een aansprekende promotionele bedrukking, neem dan snel contact met ons op.

We hebben altijd de juiste oplossing en vinden het leuk u daarmee verder te helpen.

Over ons - Studio - Dutch Promo Bags

CREATIEVE HULP VOOR UW BEDRUKKING

WE HELPEN JE GRAAG MET EEN PROMO BEDRUKKING

Soms wil je draagtassen bedrukken op een originele en opvallende manier, maar kom je daar zelf even niet uit.
Stuur je logo en eventuele promotionele tekst en we ontwerpen een fraaie bedrukking. Voordat we gaan drukken sturen we je natuurlijk eerst een digitale proef.

Je mag ons ook bellen om het even door te spreken.
Dan weet u zeker dat uw klanten een mooie promotietas meekrijgen.

contact opnemen