Over Dutch Promo Bags

Bij Dutch Promo Bags gaan we verder dan alleen je logo op de tas zetten; we streven naar het optimale resultaat voor jouw merk!

Even ons zelf voorstellen

Banner-DPB
Bij Dutch Promo Bags streven we naar de perfecte balans tussen creativiteit en functionaliteit. Met meer dan 35 jaar ervaring in de tassen- en verpakkingsindustrie zijn we gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige, op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die de merkbeleving van onze klanten versterken. 

Onze missie is niet alleen om producten te leveren, maar om een positieve impact te hebben op bedrijven en het milieu door duurzame en innovatieve verpakkingen te bieden. Ons enthousiaste en ervaren team heeft niet alleen uitgebreide expertise in het adviseren van draagtassen, maar we hebben ook nauwe samenwerkingsverbanden opgebouwd met gerespecteerde fabrikanten binnen de industrie gedurende vele jaren.

Het brede assortiment omvat papieren, plastic, woven, non-woven, katoenen, linnen, ecologische en milieuvriendelijke tassen. Naast draagtassen biedt Dutch Promo Bags ook verpakkingsmaterialen, zoals wijnflesverpakkingen, kledinghoezen, pakpapier, linten en strikken, die online besteld kunnen worden. Het team staat klaar om advies te geven over de juiste keuze van draagtassen en het verzorgen van aansprekende promotionele bedrukking. Neem snel contact op voor de juiste oplossing en een plezierige samenwerking.

Klantvriendelijk

Duidelijkheid

Heldere communicatie
Korte lijnen
Welke vraag je ook hebt, wij staan voor je klaar.
Wij geven advies op maat en een passende en duidelijke offerte.
Wij luisteren goed naar jouw wensen en geven vrijblijvend advies.
Vraag of opmerking? Wij reageren binnen een paar uur.

Missie & Waarden

De missie is om bedrijven succesvol te promoten door hun logo professioneel visueel te maken op draagtassen, die veel gebruikt worden voor promoties. Het team denkt mee met klanten en adviseert over de meest geschikte draagtas voor verschillende doeleinden, van luxe tassen voor juweliers tot basic draagtassen.

Onze producten & Diensten

Ontdek onze veelzijdige selectie van onbedrukte tassen en verpakkingen in onze webshop. Maar we gaan verder dan dat. We bieden ook volledig op maat gemaakte tassen en verpakkingen aan, inclusief bedrukking naar uw wensen. Of u nu uw logo wilt toevoegen, specifieke kleuren wilt kiezen, of een uniek ontwerp wilt creƫren, wij staan voor u klaar om aan al uw individuele eisen te voldoen. Onze producten zijn uw canvas om een unieke verpakkingsoplossing te creƫren die perfect past bij uw merkidentiteit.

Maak kennis met ons team