ZEROTREEĀ®

Wat ZEROTREEĀ® speciaal maakt, is dat ze geen bomen kappen voor hun producten. In plaats daarvan gebruiken ze natuurlijke materialen zoals bananenbladeren, grasvezels, stro en gerecyclede katoenresten om bijvoorbeeld tassen, dozen en geschenkverpakkingen te maken.

Een belangrijk aspect van ZEROTREEĀ® is dat ze bijdragen aan sociale en ecologische verantwoordelijkheid. De productie van ZEROTREEĀ® creĆ«ert banen met eerlijke lonen in India en de Filippijnen, helpt bij educatie en ondersteunt gezinnen. Bovendien houden ze strikt toezicht om ervoor te zorgen dat er geen kinderarbeid plaatsvindt en dat werknemers redelijke werkuren hebben.

Het merk draagt ook bij aan het behoud van bossen en hun ecosystemen omdat ze geen bomen kappen. Dit resulteert in duurzame, milieuvriendelijke producten zoals tassen en dozen die onder verantwoorde omstandigheden worden vervaardigd.

ZEROTREEĀ® is internationaal geregistreerd en symboliseert een toewijding aan het verminderen van houtkap en het behoud van bossen. Klanten die voor ZEROTREEĀ® kiezen, laten zien dat ze zich inzetten voor deze waarden. Het merk biedt verschillende producten in diverse kleuren en kan deze op maat maken.

Als je geĆÆnteresseerd bent, kun je een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie. In essentie, ZEROTREEĀ® staat voor duurzame en milieuvriendelijke producten zonder bomen te kappen, terwijl het ook bijdraagt aan sociale en ecologische verantwoordelijkheid.